Velkommen til
HJEMME HOS

Hjemme Hos er en af landets største uafhængige møbelkæder. 

 

image

Odenses kompetente og inspirerende møbelbutik
 

HJEMME HOS Melior Møbler har i mere end 50 år været en kompetent og inspirerende møbelbutik i Odense C. Du finder os på Petersmindevej 2 – tæt på Ejbygade [O2] – så det er nemt at komme hertil fra hele Odense og omegn – f.eks. fra Rynkeby.

HJEMME HOS med viden og erfaring
HJEMME HOS Melior Møbler er en del af HJEMME HOS – et kædesamarbejde mellem møbelbutikker, som bygger på den lokale fagmands viden og erfaring.

1.500 m2 møbel-inspiration
Kom og bliv inspireret i vores 1.500 m2 store møbeludstilling. Her finder du altid et stort udvalg i sofaer – vi har altid mindst 50 sofaer og 50 stole i udstillingen. Vi har møbler i god kvalitet i forskellige stilretninger fra flere forskellige møbelproducenter – heraf flere danske. Her finder du præcis de møbler, der passer dine behov, din personlighed og det liv, du lever, hjemme hos dig.

Foruden lænestole og sofaermodulsofaer, højryggede sofaer og klassiske sofaer – kan du se et godt udvalg i spisestole, spiseborde og senge.


HJEMME HOS Melior Møbler
Petersmindevej 2
5000 Odense C

DANSK HÅNDVÆRK

Vi forhandler møbler fra flere gode, danske møbelfabrikker: Dette symbol viser, at møblerne er både designet og fremstillet i Danmark.

 

Vi sidder
altid ved det
spisebord...

– Når børnene laver lektier, når vi spiller et spil – og selvfølgelig også når vi spiser. Det er her, vi er en familie.

Image