Velkommen til
HJEMME HOS

Hjemme Hos er en af landets største uafhængige møbelkæder. 

 

image

HJEMME HOS er en kæde af lokale møbelbutikker

HJEMME HOS er et kædesamarbejde mellem uafhængige møbelbutikker, som bygger på den lokale fagmands viden og erfaring om møbler til sin kundekreds. Vi følger udviklingen i branchen, så vi altid kan tilbyde det bedste og nyeste inden for møblering og boligindretning. Og kvalitet til en favorabel pris. HJEMME HOS lægger vægt på god møbelfaglig service. Fra kvalitet i udvalget til rådgivning og ordentlig levering og montering af møblerne hjemme hos dig.

HJEMME HOS butikker med stort udvalg

Det er vigtigt for os at samarbejde med flere forskellige møbelfabrikker – heraf mange danske. Vores butikker supplerer frit det fælles sortiment med produkter, der fuldender udvalget til den lokale efterspørgsel. Det sikrer, at du kan vælge mellem flere forskellige møbler og stilretninger, så du kan få præcis de møbler, der passer dine behov, din personlighed og det liv, du lever, hjemme hos dig.

Nye møbler hjemme hos dig

Der skal være gode møbler og muligheder til alle hjem: Uanset om I er ved at etablere jer som familie. Om du ønsker mere komfort. Om du vil have plads til mange gæster. Eller om du vil bo personligt og funktionelt. Det er derfor, vi hedder HJEMME HOS. Fordi vi leverer møbler, der skaber hjem, hjemme hos dig, hjemme hos din nabo – og i det hele taget hjemme hos alle i lokalområdet.

Lokale møbler til lokale hjem

HJEMME OS betyder også, at den lokale møbelbutiks overskud ikke sendes til et fjernt koncernhovedkvarter, men bliver hjemme hos møbelhandleren i lokalsamfundet. Tilsvarende har vi vægt på dansk håndværk og design, så der er mange danske møbelproducenter blandt vores primære leverandører og samarbejdspartnere.


Find nærmeste HJEMME HOS butik her, eller find nye møbler i vores webshop.

Vi gør opmærksom på, at ikke alle varer i vores webshop befinder sig i vores fysiske butikker. Kontakt din nærmeste forretning for yderligere information vedr. den ønskede vare.

DANSK HÅNDVÆRK

Vi forhandler møbler fra flere gode, danske møbelfabrikker: Dette symbol viser, at møblerne er både designet og fremstillet i Danmark.

 

Vi sidder
altid ved det
spisebord...

– Når børnene laver lektier, når vi spiller et spil – og selvfølgelig også når vi spiser. Det er her, vi er en familie.

Image